Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Препоръчваме:

latest

Месене на кайма

  Месене на кайма   Отлични функционалности ни предоставят и нашите месобъркачки. С тях готвенето е силно улеснено и цялостният процес п...

 


Месене на кайма

 

Отлични функционалности ни предоставят и нашите месобъркачки. С тях готвенето е силно улеснено и цялостният процес по месене на кайма и всякакви видове месо се извършва значително по-удобно за готварския персонал. Предоставяме на ваше разположение продукти то най-висок клас с ценни характеристики, които способстват за значително по-продуктивна работна среда.

Една от най-ценните характеристики на всяка бъркачка на кайма от Mixhoreca е възможността да добавяте собствените си подправки към нея. Ако готвачите ви владеят необичайни, вкусни и практични рецепти, снабдяването с бъркачка за кайма е отлично решение. По този начин те ще могат да предложат нетрадиционен или леко различен вкус, който да привлича повече клиенти. Вместо да изпробвате различните марки кайми на пазара, коя с повече успех, коя – с по-малко, ще можете да си произвеждате кайма собственоръчно. С топ продуктите ни в тази категория гарантираме високо качество, лесна употреба и също толкова удобна поддръжка.

 

Освен това изборът на бъркачка за месо не се ограничава само за месото. С нашите продукти можете да приготвяте също риба с различни подправки. Не само това – те могат да се използват за зеленчуци и ядки.

 


Но нека погледнем практичната страна на нещата. Тук също получавате много повече на изгодна цена. Корпусът на нашите месобъркачки, без значение дали ще е голяма, или малка бъркачка за месо, е изработен от неръждаема стомана от най-висок клас. Това ви гарантира хигиенни условия на работа, съчетани с по-лесна поддръжка на уреда. Допълнително, гумените крачета на уредите позволяват сигурното им застопоряване и липсата на плъзгане по плота. Нашите продукти са от типа ръчна месобъркачка, като се задвижват удобно и лесно. Осигурили сме уреди с различна вместимост, като тя може да е 10 литра или дори цели 60 литра.

 

Да, с нас можете да си купите както малка бъркачка за месо, така и голяма такава. По този начин сме осигурили продуктова гама, в която всеки ресторант ще открие каквото му е нужно. Без значение дали обработвате по малко кайма, месо, риба и други продукти, или значително по-големи количества, с нас е лесно да намерите правилното решение. При това – ние осигуряваме качество от най-високо ниво с дълъг експлоатационен период, лесна поддръжка и удобна работа с всеки един уред.

 


За изработката на месобъркачките, които се предлагат при нас, са използвани материали от високо качество съобразно световните стандарти за безопасност и хигиена. Всеки продукт е щателно изработен по най-нови технологии, за да се осигури топ ниво на производителност, санитарност и удобство при употреба. С наличието на широка гама възможности при нас, всеки един ресторант може да се сдобие с високотехнологичните ни уреди за месене на месо, кайма и други продукти. Уредите ни са с гарантирано качество, което няма да ви разочарова.

 

Продуктите от категория месобъркачки осигуряват широка функционалност. Те не само са лесни за почистване и използване, но и са устойчиви, стабилни и на професионално ниво. Позволяват лесно смесване на месо, риба и други продукти с билки и подправки. По този начин готвачите ви могат да блеснат с личните си рецепти, а уникалният вкус ще привлече още повече клиенти.

Продаваме доказали се във времето продукти от световни марки, които ще ви позволят да оптимизирате работния процес в заведението си. С нашите предложения се постига по-бърз и лесен процес по приготвяне на храната, като същевременно помощният персонал няма да се затруднява с почистването. С уредите за бъркане на кайма на Mixhoreca можете да приготвяте редица рецепти, както най-обичайните, така и значително по-необичайни. Гарантираното качество няма да ви разочарова, без значение какви са изискванията ви. Широката продуктова гама ви позволява да избирате измежду голяма селекция продукти и да подберете онзи уред, който отговаря в най-голяма степен на изискванията и нуждите на заведението ви.