Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Препоръчваме:

latest

Египет - рай за гмуркане

С над 600 мили брегова линия на Червено море Египет е основна дестинация за любителите на подводното гмуркане. Топлите му, чисти води предла...

С над 600 мили брегова линия на Червено море Египет е основна дестинация за любителите на подводното гмуркане. Топлите му, чисти води предлагат невероятна видимост и спиращо дъха разнообразие от морски обитатели. За водолазите Египет предоставя условия от световна класа, съобразени с всички нива на умения.

Северните рифове на Червено море край Синайския полуостров в Египет се отличават със стръмни отвеси, стени и пещери за изследване. В плитчините се срещат разноцветни ята от риби, включително каракуди, групери и риби-ангели. Редовно се появяват рифови акули, скатове манта, морски костенурки и дори китови акули. Дрифт дайвингът покрай крайбрежните рифове разкрива зашеметяващи коралови образувания и малки потънали кораби, инкрустирани с гъби.

Планирате почивки в Египет и гмуркане. Най-доброто гмуркане на брега е около Шарм ел Шейх, Дахаб и Марса Алам. Всеки град предлага слънчеви плажове, оживен нощен живот и десетки центрове за гмуркане PADI. Шарм ел Шейх разполага с най-добрата туристическа инфраструктура с прекрасни хотели на плажа, ресторанти и вечерни забавления. Малкият град Дахаб има спокойна бохемска атмосфера, докато Марса Алам е известен с девствените си плажове и морския парк.

Друга фантастична възможност са круизите за гмуркане с корабчета на живо. Плаването от пристанище на пристанище по египетското крайбрежие осигурява достъп до по-отдалечени места за гмуркане. Многодневните пътувания често посещават известния потънал кораб Thistlegorm, пролива Тиран и разклоненията на кораловите рифове в Судан. Квалифицираните гмуркачи могат да се насладят на 3-5 гмуркания на ден по време на екскурзиите с лайвборд, съобразени с всички нива на умения.



С превъзходна видимост, гмуркания с потънали кораби, срещи с пелагични видове и над 1000 идентифицирани вида риби, египетското Червено море предлага приключения с гмуркане от световна класа. Почивката на плажа тук ви позволява да се гмуркате през деня и да релаксирате край басейна през нощта. За подводните ентусиасти това е най-доброто лятно бягство.


Добре дошли в света на Viseo - дигитална агенция, която ви помага да постигнете успех. Ние предлагаме изграждане на уебсайтове, социални медии, SEO и PPC кампании, за да се свържете с вашата аудитория и да постигнете желаните резултати. Доверете се на нашия екип от професионалисти и започнете да растете онлайн. Кликнете върху банера по-долу, за да научите повече за нашите услуги и как можем да ви помогнем да постигнете целите си. Ако търсите направата на сайт, SEO оптимизация, поддръжка, други услуги от дигитална агенция, то тогава сме на Ваше разположение
Комплекни уеб и SEO услуги от Висео